Neradni dani povodom praznika: 21.05.2024 i 22.05.2024, prvi radni dan 23.05.2024
It Svijet
Neradni dani povodom praznika: 21.05.2024 i 22.05.2024, prvi radni dan 23.05.2024

Nosači za monitore

BARKAN M121T stoni nosa

38,36 € 32,61 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

BARKAN M121P.B stoni nosa

70,47 € 59,90 €
Popust - 15%

BARKAN E642.B stoni nosa

84,55 € 71,87 €
Popust - 15%

Nosači za monitore

Nosači za monitore su ključni dodatak za svakoga ko želi da poboljša ergonomiju i optimizirati radni prostor na svojem radnom stolu. Nudimo širok spektar nosača za monitore, od jednostavnih modela do naprednih rješenja sa višestrukim zglobima, omogućavajući vam da pronađete idealno rješenje koje će odgovarati vašim potrebama i preferencijama.

 

Poboljšanje ergonomije i udobnosti

Naši nosači za monitore dizajnirani su sa ciljem poboljšanja ergonomije vašeg radnog prostora, omogućavajući vam da prilagodite visinu, nagib, okretanje i rotaciju vašeg monitora. Ovo omogućava optimalno pozicioniranje ekrana, smanjujući naprezanje očiju, vrat i leđa, što dovodi do zdravije radne postavke.

Ušteda prostora na radnom stolu

Korištenjem nosača za monitore, možete značajno uštedjeti prostor na radnom stolu. Montiranjem monitora iznad radne površine oslobađate dragocjeni prostor koji se inače koristi za postolje monitora. Ovo vam omogućava organizovaniji i uredniji radni prostor sa više mjesta za vašu radnu opremu i dokumente.

 

Višestruka montaža i fleksibilnost

Za korisnike koji koriste više monitora, naš asortiman uključuje nosače sposobne za držanje dva, tri ili čak više monitora istovremeno. Ovi nosači omogućavaju ne samo prilagođavanje pozicije svakog pojedinog monitora za optimalni ugao gledanja, već i fleksibilnost u organizaciji višestrukih ekrana, što je idealno za multitasking, trgovanje na berzi, programiranje, dizajniranje i druge aktivnosti koje zahtijevaju prošireni vizualni radni prostor.

 

Kvalitet i sigurnost

Svi naši nosači za monitore izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju stabilnost i sigurnost vaših monitora. Uz čvrste konstrukcije i sigurnosne mehanizme, možete biti sigurni da će vaši monitori biti sigurno pričvršćeni, bez rizika od padanja ili klizanja.

 

Jednostavna instalacija i prilagodljivost

Nosači iz naše ponude dizajnirani su s naglaskom na jednostavnu instalaciju, omogućavajući vam brzo i lako postavljanje bez potrebe za specijalnim alatima. Većina modela dolazi sa univerzalnim montažnim kitom, kompatibilnim s većinom monitora na tržištu, čineći proces instalacije bezbolnim za sve korisnike.


Bez obzira da li tražite jednostavno rješenje za podizanje monitora na optimalnu visinu ili složeni sustav za montažu više monitora, naša ponuda nosača za monitore pruža raznovrsnost, kvalitet i funkcionalnost koja će zadovoljiti vaše potrebe. Optimizujte svoj radni prostor, poboljšajte svoju ergonomiju i uživajte u većoj produktivnosti i udobnosti sa pravim nosačem za monitor.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122