It Svijet

Paročistači

KARCHER SC 1 EASYFIX Paročistač

129,47 € 110,05 €
Popust - 15%

KARCHER SC 2 EASYFIX Paročistač

164,47 € 139,80 €
Popust - 15%

KARCHER SC 4 EASYFIX Paro

331,96 € 282,17 €
Popust - 15%

Paročistači

Paročistači su postali neizostavan alat u modernom domaćinstvu, nudeći ekološki prihvatljiv način čišćenja bez upotrebe hemijskih sredstava. Koristeći visokotemperaturnu paru, paročistači efikasno uklanjaju masnoću, prljavštinu, bakterije i grinje iz različitih površina, uključujući tvrde podove, tepihe, tapacirani namještaj, kao i sanitarije. Uz to, paročistači su idealni za dubinsko čišćenje kuhinjskih aparata, pločica, fuga, prozora i ogledala, pružajući sveobuhvatno čišćenje bez oštećenja površina ili ostavljanja hemijskih tragova.

 

Prednosti paročistača

- Ekološka čistoća: paročistači koriste samo vodu, eliminišući potrebu za hemijskim sredstvima i doprinoseći očuvanju okoline.
- Dubinsko čišćenje: visokotemperaturna para prodire duboko u površine, efikasno uklanjajući tvrdokorne mrlje, masnoću i naslage kamenca.
- Uklanjanje alergena: paročistači su efikasni u uklanjanju bakterija, virusa, alergena i grinje, što ih čini idealnim za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.
- Višenamjenska upotreba: razni nastavci i dodaci omogućavaju upotrebu paročistača na širokom spektru površina i materijala, čineći ih svestranim alatom za čišćenje.

 

Tipovi paročistača

- Ručni paročistači: kompaktni i laki, idealni za brzo čišćenje manjih površina, kao što su sanitarije, šavovi pločica i kuhinjski aparati.
- Paročistači sa cilindrom: veći i moćniji, dizajnirani za čišćenje većih površina, poput podova, tepiha i tapaciranog namještaja.
- Parne metle: specijalizovani za čišćenje tvrdih podova, nudeći brzo i efikasno čišćenje uz minimalan napor.
- 2-u-1 paročistači: kombinuju funkcionalnosti parne metle i ručnog paročistača, pružajući fleksibilnost za različite zadatke čišćenja.

 

Savjeti za korištenje paročistača

- Uvijek pratite uputstva proizvođača i preporuke za upotrebu na određenim površinama.
- Testirajte paročistač na neupadljivom području kako biste osigurali da neće doći do oštećenja materijala.
- Izbjegavajte upotrebu paročistača na osjetljivim materijalima, kao što su nepročišćeno drvo ili stari namještaj.
- Redovno čistite i održavajte svoj paročistač kako biste osigurali njegovu dugotrajnost i efikasnost.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122