It Svijet

Kablovi i adapteri

E-GREEN RJ-45 8/8 nastavak (F/F)

0,64 € 0,54 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

E-GREEN Adapter Euro utika

0,76 € 0,65 €
Popust - 15%

E-GREEN DB9 Serial port bracket

0,96 € 0,82 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

ADAPTER MS microUSB -> TYPE C, crni

1,06 € 0,90 €
Popust - 15%

E-GREEN Kabl 2.0 USB A - USB Micro-B M/M 1m crni

1,15 € 0,98 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

FAST ASIA Kabl SATA 0.5m crveni

1,19 € 1,01 €
Popust - 15%

PANASONIC baterije male CR-2016EL/1B

1,24 € 1,05 €
Popust - 15%

E-GREEN Adapter HDMI (F) - HDMI (F) crni

1,34 € 1,14 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

Kablovi i adapteri

U digitalnom dobu, kvalitetna konekcija između različitih uređaja postaje ključ uspjeha u svakodnevnim zadacima. U ponudi imamo širok spektar proizvoda dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe za povezivanjem. Bez obzira da li tražite USB kablove za brzo prenošenje podataka, video adaptere za savršenu sliku na vašem monitoru, ili specijalizovane PCI kartice za unapređenje vašeg računara, imamo rješenje za svaku vašu potrebu.

 

USB kablovi i adapteri

USB kablovi i adapteri su nezaobilazni u modernoj tehnologiji. Ovi pribori omogućavaju lako i brzo povezivanje različitih uređaja, od mobilnih telefona do eksternih hard diskova. U ponudi su različite vrste USB kablova, uključujući USB-C koji podržava brzo punjenje i prenos podataka, kao i adaptere za one koji žele maksimalnu kompatibilnost među uređajima.

 

Video i audio kablovi

Za ljubitelje savršene slike i kristalno čistog zvuka, izbor pravog kabla ili adaptera je od suštinskog značaja. Video kablovi poput HDMI i DisplayPort pružaju visoku rezoluciju i besprekoran prikaz na vašim ekranima, dok audio kablovi obećavaju nezaboravno iskustvo slušanja, prenoseći zvuk bez gubitaka.

 

Strujni kablovi i razni adapteri

Bez pouzdanih strujnih kablova, vaši elektronski uređaji ne mogu funkcionisati. U ponudi imamo širok izbor kablova i adaptera koji su kompatibilni sa različitim modelima i brendovima, osiguravajući da vaša oprema ostane konektovana i spremna za upotrebu.

 

Baterije i PCI kartice

Pored kablova i adaptera, imamo i baterije koje će osigurati da vaši prenosni uređaji uvijek imaju dovoljno energije. Takođe, ponuda obuhvata i PCI kartice koje proširuju funkcionalnosti vašeg desktop računara, omogućavajući dodavanje novih portova i poboljšanje performansi.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122