It Svijet

O nama

Dobrodošli u ITsvijet webshop elektronske i računarske opreme!  

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda, nudimo širok spektar artikala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. 

Naša MISIJA jeste da tehnologija treba da bude dostupna svima. Zbog toga nastojimo da obezbijedimo raznovrstan izbor proizvoda koji zadovoljavaju sve budžete i želje. Od najnovijih pametnih telefona i najsavremenijih laptopova do bijele tehnike i kućanskih aparata. 

Naš tim stručnjaka posvećen je tome da svaki proizvod koji nudimo ispunjava najviše standarde kvaliteta i performansi. Pažljivo biramo svaku stavku na osnovu njene pouzdanosti, izdržljivosti i lakoće za korišćenje. Možete vjerovati da ćete kada kupujete kod nas dobiti proizvode koji su napravljeni da traju i nude izuzetnu vrijednost za vaš novac. 

Pored ponude vrhunskih proizvoda, posvećeni smo pružanju izuzetne usluge kupcima. Verujemo da je odlično iskustvo kupovine jednako važno kao i kvalitet proizvoda koje nudimo. Zato smo uvijek tu da vam pomognemo sa svim pitanjima ili nedoumicama koje imate.  

Naš obrazovan i ljubazan tim je uvijek tu da vam pomogne u pronalaženju savršenog proizvoda koji odgovara vašim potrebama. Takođe nudimo brze i pouzdane opcije isporuke, tako da možete uživati u svom novom uređaju što je prije moguće. 

U našem webshop-u, mi smo strastveni u vezi sa tehnologijom i posvećeni smo tome da je učinimo dostupnom svima. Verujemo da pružanjem proizvoda vrhunskog kvaliteta i izuzetne usluge možemo pomoći našim klijentima da ostanu povezani i produktivni a da im pritom bude i zabavno. 

ITsvijet posluje u sklopu Tekport d.o.o firme, ujedno i prvog crnogorskog tehnološkog medija (www.tekport.me) čime smo uveli jedinstven sistem u Crnoj Gori na principu informacija-proizvod-kupac. 

O našoj stručnosti najbolje govore rezultati, AUTORIZOVANI smo partneri za tehnološke gigante kao što su Samsung, Dell, Kaspersky i Dahua.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122