It Svijet

Servis

Naš vrhunski tim tehničara je licenciran za rukovanje svim vrstama elektronskih uređaja, uključujući računare, laptopove, pametne telefone, tablete i još mnogo toga.

Koristimo najnovije dijagnostičke alate i tehnologiju da brzo identifikujemo i riješimo sve probleme sa vašim uređajima, obezbjeđujući minimalno vrijeme zadržavanja i maksimalnu produktivnost uz pristupačne cijene.

Naše usluge uključuju: 

POPRAVKE: U slučaju da vaš uređaj zahtijeva popravku, naš tim će pružiti brzu i profesionalnu intervenciju. Imamo vještine i stručnost da riješimo bilo koji problem koji je zadesio vaš uređaj.

NADOGRADNJE: Ako vaš uređaj više ne zadovoljava vaše potrebe, naš tim vam može pomoći da nadogradite na najnoviju tehnologiju. Nudimo širok spektar opcija nadogradnje, uključujući nadogradnju hardvera, ažuriranja softvera i migraciju na nove uređaje. 

ODRŽAVANJE: Redovno održavanje je od suštinskog značaja za nesmetano funkcionisanje uređaja i izbjegavanje popravki. Naše usluge održavanja obuhvataju ažuriranja softvera, skeniranje virusa i inspekciju hardvera kako bismo osigurali da vaši uređaji rade na najbolji mogući način. 

PODRŠKU: Pružamo tehničku podršku 24/7 za sve vrste uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, laptopove i desktop računare. Naš tim je na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i uvijek ćemo vam rado pomoći da riješite sve probleme na koje naiđete.

SPAŠAVANJE PODATAKA: U slučaju gubitka podataka, možemo vam pomoći da povratite važne datoteke i informacije.

Pri ostavljanju uređaja na servis dobijate KOD za online praćenje stanja intervencije kako biste bili maksimalno informisani o tome šta je ustanovljeno i za koliko vremena će biti riješeno.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim uslugama!

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122