It Svijet

Agregati

EcoFlow RIVER 2 EU, (ZMR600-B-EU)

369,69 € 314,24 €
Popust - 15%

EcoFlow RIVER 2 Max EU, (ZMR610-B-EU)

714,60 € 607,41 €
Popust - 15%

EcoFlow DELTA 2 Extra Battery, (ZMR330EB)

932,41 € 792,55 €
Popust - 15%

EcoFlow DELTA Pro EU, (DELTAPro-EU-C20)

4170,66 € 3545,06 €
Popust - 15%

Agregati

Bez obzira na to da li vam je potrebna dodatna energija za aktivnostim radne projekte na otvorenom, ili jednostavno želite sigurnost u slučaju nestanka struje, naša selekcija agregata nudi pouzdano rješenje za svaku situaciju. Od kompaktnih modela idealnih za kampovanje, do moćnih opcija sposobnih da opskrbljuju energijom cijele kuće ili radne prostore, sigurni smo da ćemo zadovoljiti sve vaše potrebe za strujom.

 

Karakteristike naših agregata

Naši agregati su pažljivo odabrani da osiguraju efikasnost, pouzdanost i lakoću korišćenja:

- Kompaktni i lagani modeli omogućavaju laku prenosivost i upotrebu gdje god vam je potrebna dodatna energija.
- Efikasnost potrošnje goriva: Napredne tehnologije osiguravaju da naši agregati troše manje goriva, čime se smanjuju troškovi i uticaj na okolinu.
- Tihi rad: Posebno dizajnirani da minimalizuju buku, naši agregati su idealni za upotrebu u naseljenim područjima ili tamo gdje je potrebna tišina.
- Raznolikost kapaciteta: Od malih do velikih, naša ponuda agregata zadovoljava različite potrebe za snagom, bilo da je riječ o napajanju malih uređaja ili cijelih objekata.

 

Zašto izabrati naše agregate?

Odabir agregata iz naše ponude znači da ste se odlučili za proizvod visokog kvaliteta koji neće iznevjeriti kada vam je najpotrebniji. Bilo da planirate avanturu u prirodi ili želite osigurati neprekidno napajanje za vaš dom ili posao, naši agregati predstavljaju siguran izbor. Takođe, pružamo kompletnu podršku i savjetovanje pri odabiru, kako biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor za svoje potrebe.

 

Ne dozvolite da vas iznenadi nestanak struje ili nedostatak energije u ključnim trenucima. Opremite se kvalitetnim agregatom koji će vam pružiti mir i sigurnost bez obzira na okolnosti. Pregledajte našu široku ponudu i pronađite model koji najbolje odgovara vašim zahtjevima.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122