It Svijet

Wireless

Wireless oprema

Bežična tehnologija je postala temelj našeg svakodnevnog života, pružajući nam slobodu da ostanemo povezani bez ograničenja fizičkih kablova. 

 

Bežični ruteri

Bežični ruteri predstavljaju osnovu svake modernije mreže, omogućavajući više uređaja da se povežu na internet bez potrebe za kablovima. Birajte između različitih modela koji podržavaju najnovije Wi-Fi standarde, kao što su Wi-Fi 6 i Wi-Fi 6E, kako biste osigurali brzu i stabilnu vezu za sve vaše uređaje.

 

Pristupne tačke

Pristupne tačke omogućavaju kreiranje dodatnih bežičnih mreža tamo gdje je to potrebno, bilo da se radi o velikim poslovnim prostorima ili domovima sa više spratova. Idealne su za eliminisanje mrtvih zona i pružanje jake i stabilne Wi-Fi konekcije u svakom kutku.

 

Bežične kartice

Bežične kartice su ključne za desktop računare kojima je potreban pristup wireless-u. Sa PCIe i USB verzijama, lako možete nadograditi svoj računar kako biste uživali u brzim bežičnim brzinama, bez obzira na to koliko je vaš računar udaljen od rutera.

 

Pojačivači signala

Pojačivači signala, ili range extenders, osmišljeni su da povećaju domet vaše bežične mreže, pružajući vam signal čak i u onim dijelovima vašeg prostora gdje je prije bilo nemoguće. Oni prenose postojeći signal na veće udaljenosti, osiguravajući da vaši uređaji ostanu povezani bez obzira na fizičke prepreke.

 

Antene

Antene su esencijalni dodaci za bilo koji bežični sistem, omogućavajući vam da prilagodite i pojačate signal vaše bežične mreže. Birajte između različitih tipova i modela antena za unapređenje pokrivenosti i performansi vaše mreže.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122