It Svijet

Oprema za usisivače

FANTOM Kesa za usisiva

2,31 € 1,96 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

FANTOM Kesa za usisiva

3,71 € 3,15 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX 030 filter za usisiva

5,00 € 4,25 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX Forest mirisni

5,36 € 4,56 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX Lily mirisni

5,36 € 4,56 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX Ocean mirisni

5,36 € 4,56 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX 022HF HEPA filter

8,89 € 7,56 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX 043HF filter za usisiva

10,32 € 8,77 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

SENCOR SVX 024HF HEPA filter

12,11 € 10,29 €
Popust - 15%

Mop za XIAOMI Robot Vacumm-Mop 2 Ultra

12,46 € 10,59 €
Popust - 15%

Oprema za usisivače

Oprema za usisivače igra ključnu ulogu u poboljšanju funkcionalnosti i efikasnosti vašeg usisivača, omogućavajući vam da prilagodite čišćenje specifičnim potrebama vašeg domaćinstva. Raznovrsnost dodataka povećava svestranost usisivača, čineći ga sposobnim za suočavanje sa širokim spektrom zadataka čišćenja, od uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca do čišćenja teško dostupnih mjesta. 

 

Nastavci za podove

Nastavci za podove dizajnirani su za efikasno čišćenje različitih vrsta podova, uključujući tvrde podove, tepihe i pločice. Neki nastavci imaju preklopne četke koje se mogu prilagoditi specifičnom tipu poda, dok drugi koriste rotirajuće četke za dubinsko čišćenje tepiha.

 

Uski i uglovni nastavci

Uski nastavci omogućavaju čišćenje teško dostupnih mjesta, poput uglova, pukotina i prostora iza namještaja. Ovi nastavci su neophodni za temeljno čišćenje doma i brigu da prašina i alergeni ne ostanu u uskim prostorima.

 

Nastavci za tapacirani namještaj

Nastavci za tapacirani namještaj posebno su dizajnirani za uklanjanje prašine, dlaka i drugih čestica sa sofe, stolica i drugog tapaciranog namještaja. Često opremljeni mekanim četkama, ovi nastavci delikatno čiste bez oštećenja tkanine.

 

Turbo četke

Turbo četke ili rotirajući nastavci koriste se za dubinsko čišćenje tepiha, uklanjajući uporne mrlje, dlake kućnih ljubimaca i duboko usađenu prljavštinu. Ovi nastavci koriste snagu usisivača za pokretanje rotirajuće četke, pružajući efikasno čišćenje.

 

Nastavci za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca

Specijalizovani nastavci za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca dizajnirani su da efikasno sakupljaju dlake sa svih vrsta površina. Ovi nastavci često imaju posebne četke ili gumeni materijal koji privlači dlake, olakšavajući održavanje čistoće u domovima sa ljubimcima.

 

Filteri

Kvalitetni filteri su ključni za održavanje čistog vazduha u vašem domu. HEPA filteri, na primjer, mogu ukloniti do 99,97% čestica iz vazduha, uključujući prašinu, polen i druge alergene, čineći ih idealnim za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

 

Održavanje opreme za usisivače

Redovno održavanje i čišćenje opreme za usisivače osigurava njihovu dugotrajnost i efikasnost. Pratite uputstva proizvođača za čišćenje i zamjenu filtera, kao i za održavanje nastavaka i četki.

 

Pravilnim odabirom i održavanjem opreme za usisivače, možete maksimizirati performanse vašeg usisivača i osigurati visok nivo čistoće u vašem domu. Bilo da se radi o standardnom čišćenju ili specifičnim izazovima poput dlaka kućnih ljubimaca, prava oprema može značajno olakšati proces čišćenja.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122