It Svijet

Prese za kosu

SENCOR SHI 131GD pegla za kosu

16,01 € 13,61 €
Popust - 15%

SENCOR SHI 110BK pegla za kosu

16,01 € 13,61 €
Popust - 15%

SEB Rowenta pegla za kosu SF321LF0

38,26 € 32,52 €
Popust - 15%

SEB Rowenta presa za kosu SF323LF0

39,46 € 33,54 €
Popust - 15%

SENCOR SHI 6300GD pegla za kosu

53,79 € 45,72 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

Prese za kosu

Prese za kosu su postale neophodan alat za mnoge koji teže glatkoj, ravnoj frizuri ili čak žele da kreiraju određene stilove sa talasima ili kovrdžama. Zahvaljujući napretku u tehnologiji, moderne prese nude različite karakteristike koje štite kosu od oštećenja uzrokovanog toplotom, dok istovremeno pružaju željene rezultate. 

 

Keramičke prese

Keramičke prese su popularne zbog njihove sposobnosti ravnomjernog raspoređivanja toplote, što pomaže u smanjenju oštećenja kose. Idealne su za finu i osjetljivu kosu, pružajući glatko klizanje bez zapinjanja.

 

Turmalinske prese

Turmalin je dragi kamen koji, kada se koristi u pločama presa za kosu, proizvodi negativne ione i blagu toplotu, čime se smanjuje statički elektricitet i čini kosa sjajnijom. Turmalinske prese su posebno dobre za kovrdžavu ili frizzy kosu.

 

Titanijumske prese

Titanijumske prese su izuzetno snažne i brzo se zagrijavaju, što ih čini idealnim za gustu i tvrdokornu kosu. Otporne su na ogrebotine i dugotrajne, ali mogu biti previše intenzivne za osobe sa oštećenom ili vrlo finom kosom.

 

Podesiva temperatura

Mogućnost podešavanja temperature omogućava vam da prilagodite toplotu prema tipu vaše kose, čime se smanjuje rizik od oštećenja. Finija kosa zahtijeva niže temperature, dok se za gustu kosu možda mora koristiti viša temperatura.

 

Veličina ploča

Veličina ploča presa može varirati, sa manjim pločama koje su idealne za kratku kosu i precizno stilizovanje, dok su šire ploče bolje za dužu kosu jer omogućavaju brže ravnanje većih dijelova kose.

 

Ionizacija

Presama koje proizvode negativne ione može se smanjiti statički elektricitet i frizz, čineći kosu glatkom i sjajnom nakon upotrebe.

 

Automatsko isključivanje

Ova sigurnosna karakteristika sprječava pregrijavanje uređaja ako se slučajno ostavi uključen, dodajući dodatni sloj sigurnosti prilikom upotrebe.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122