It Svijet

Prenosive klime

Tesla TTKA-12CHW prenosivi klima uređaj

371,47 € 315,75 €
Popust - 15%

WHIRLPOOL PACF29CO W On/Off prenosni klima ure

529,06 € 449,70 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

WHIRLPOOL PACF212HP On/Off prenosni klima ure

609,74 € 518,28 €
Popust - 15%
isporuka od 2-7 dana!

Prenosive klime

Kada temperature počnu da rastu, prenosive klime postaju neophodan dodatak svakom prostoru. Bilo da tražite rješenje za hlađenje vašeg doma, kancelarije ili vikendice, prenosiva klima uređaj pruža fleksibilnost i efikasnost bez potrebe za kompleksnom instalacijom. U ovoj kategoriji, nudimo širok spektar prenosivih klima uređaja koji su dizajnirani da zadovolje različite potrebe i preferencije.

 

Raznolikost modela i kapaciteta

Naša ponuda obuhvata modele različitih kapaciteta, od onih namijenjenih za manje prostorije do robustnih uređaja sposobnih da hlade veće površine. Odaberite model sa odgovarajućim BTU (British Thermal Unit) vrijednostima koje najbolje odgovaraju veličini vašeg prostora, uzimajući u obzir faktore kao što su izloženost suncu i broj osoba koji obično borave u prostoriji.

 

Fleksibilnost i mobilnost

Prenosive klime su idealno rješenje za prostorije bez pristupa spoljašnjim zidovima ili prozorima pogodnim za standardne klima uređaje. Zahvaljujući točkićima i kompaktnom dizajnu, lako se premještaju iz jedne sobe u drugu, pružajući hlađenje tamo gdje vam je najpotrebnije.

 

Funkcionalnosti i dodatne opcije

Većina modela dolazi sa višestrukim funkcijama, uključujući hlađenje, ventilaciju i, u nekim slučajevima, odvlaživanje. To vam omogućava da uređaj koristite tokom cijele godine, ne samo tokom ljetnjih mjeseci. Takođe, pogledajte modele sa daljinskim upravljačima, programabilnim tajmerima i digitalnim ekranima za lakšu upotrebu i bolju kontrolu nad temperaturom i ostalim postavkama.

 

Energetska efikasnost

U današnje vrijeme, energetska efikasnost je ključni faktor pri odabiru bilo kojeg kućnog uređaja. Prenosive klime nisu izuzetak. Birajte modele sa visokim energetskim ocjenama da biste minimizirali potrošnju električne energije i smanjili troškove. Ovo ne samo da je dobro za vaš budžet, već i za okolinu.

 

Kako odabrati pravu prenosivu klimu

Pri odabiru prenosive klime, razmotrite veličinu prostora koji želite hladiti, kao i specifične potrebe vašeg domaćinstva ili radnog prostora. Takođe, uzimajte u obzir nivo buke uređaja, pogotovo ako planirate da ga koristite u spavaćoj sobi ili radnom prostoru gdje je tišina važna.

 

Prenosive klime pružaju izvanrednu fleksibilnost i udobnost, omogućavajući vam da uživate u optimalnoj temperaturi bez obzira na to gdje se nalazite. Bilo da tražite ekonomično rješenje za manji prostor ili moćan uređaj za veće površine, naša selekcija nudi nešto za svakog. Pretražite našu ponudu danas i pronađite idealnu prenosivu klimu koja će vaš prostor učiniti hladnijim, udobnijim i prijatnijim za boravak.

Copyrights: itsvijet.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa 0 Omiljeno Nalog
Pozovite +38267115122